Son Yapılan Yorumlar
Puan: 5
zarife basaran
15.04.2014
uyduruk taklitler
Kesinlikle kalite kontrol sisteminden gecmeyen ve kalite zertifikasi onaylanmis elektronik ve bilhassa suyla temas eden aletler almayin, zira bu aletler reklamda abarttiklari gibi hic bir funktionu yerine getirmedigi gibi halkin caninida tehlikeye atiyor. Böylesi uyduruk aletlerde elektrik ve suyun temasinda kesinlikle büyük facialar olabilir Ayrica ben ürünü kontrol ettim ve gercek degeri plastik paspas ürünleriyle es degerde olmasi (20-30 TL) ama hic bir islevi olmayan tam bir fiyasko Kesinlikle almayin
Puan: 5
ALİ AYDIN KARACİBİOĞLU
15.04.2014
BU ÜRÜN KULLANMA
ÜRÜNÜ KULLANDIM BENCE YARARINI ŞÖYLE GÖRDÜM.KANDAKİ OKSİJEN ORANIM HEP 16,2 VE 16,3 OLURKEN 2 AY SONRA KANDAKİ ORAN 15,3 OLARAK GÖRDÜM.ANCAK TABİİKİ TERCİH MESELESİ.
Puan: 5
Merve Kaya
14.04.2014
saçmalık
bir işe yaramayan para tuzagı bunlar ,yazıflamak için doğal çaylar kullanın bu ürünler hormon dengenizi bozar , ne olursa olsun hap sonuçta
Puan: 5
ebru
13.04.2014
fatblock
Ben 20 gundur kullaniyorum.degil 1 kilo 500 gr.bile veremedim.bilginiz olsun.sakin bosu bosuna para vermeyin derim ben.yazik.
Puan: 5
ALİŞ
10.04.2014
YAVV DOĞRU SÖYLİYEN YOKMU
yaa arkadaşlar doğruyuu söyliyenii bulamadım kii ben bu ürünüü aliyiim birii diyor 35 biri diyo 22 biri diyor yok ebesii yaa kardeş birii doğrusunu sölesinde inanıp alalım ben vipplis kullandım 300 tl çöpe gitti herkes üç kağıtçı olmuş diğerinin yüzünden kimee güvenelim ????
Puan: 5
hatice mavi
10.04.2014
düşünüyorum
evimde çok silinecek yer var ve her bezle silinmiyor.Dalga kalıyor.Bunu düşündüm ama kimi memnun kimi şikayetçi hangisine inanmalıyım. karar vermiştim yorumları görünce caydım gibi.kafam karıştı.
Puan: 5
Kürek Sapı
09.04.2014
keser sapı ne ki
Arkadaşlar ben almadım ama almayı düşünüyorum, yaaa ne biçim kırmızı balmış bu daha almadan ve almayı düşündügüm halde 15 cm olan aletim 22 cm oldu derken aldım şuan pantalon paçamdan dışarı çıkıyor. Keser sapı az gelir şuan kürek sapı kadar oldu. Kullanmaya devam edersem her halde kısa zamanda selvi ağacı ile yarış eder. evet uzunlugu değil işlevi önemli ama hiç inmiyorki. 3 metre benden önde gidiyor. sanki atın üzerindeki savaşçının mızragı gibiyim. Bu ne yaaa bu ne rezillik kepazelik yaaa. neymiş bal ye bir kaşık uzasın yok böyle bir şey. saçmalamayın. Biliyorlar bizim alete ve sekse düşkünlügümüzü zayıf noktamızdan vuruyorlar. dikkat edin sağlıgınızıda bozabilirsiniz sonra ölümle pençeleşebilirsiniz
Puan: 5
sampuan
09.04.2014
neymis abooo
Arkadaşlar şampuandan 1 set alana 1 set bedava ben aldım 70 küsür vermiştim. saçlar orjinal rengine dönecekmiş. dökülen yerden saç çıkacakmış. yaaa öyle saç çıktı ki nerede ise kestirmeye yetişemiyorum. örüyorum artık hahahahaha, ulan ne orjinal rengi anlatım tarzına göre kullandım sonra havlu ile kuruladım baktım ki havlu simsiyah, duşta akan sular simsiyah. resmen sulandırılmış boya var içinde. kokusu desen berbat bir koku. eskiden saçlarım biraz gürdü ama şampuandan sonra seyrekleşti. aptallık ettim ama evde şampuan bitmişti hadi marketten alsam aynı para burdan alsam aynı para en azından hem şampuan almış olurum hemde denemiş olurum demiştim. yani bir taşla iki kuş misali. keşke ne kuş vursaydım nede şampuan alsaydım. SAKIN OLAKİ ALDANMAYIIINNN
Puan: 5
cengiz elitok
08.04.2014
yorumların hepsini okudum
üşenmedim bütün yorumları okudum arkadaşlar 91 tane yorum var memnun kalan 3-5 i geçmez bu kadar kötü ürün hala alacağım diyen arkadaşlar var hayret doğrusu
Puan: 5
elif san
08.04.2014
önermiyorum
VEE İADE ETMEK İSTİYORUM TÜM YORUMLARI OKUDUM NERDEYSE VE ALDIĞIMA PİŞMAN OLDUM 3 gün gibi kısa bi sürede bütün sağlğmı bozdu. İade kabul diyp duruyolar. Umarım o dogrudur
Puan: 5
Birgül
08.04.2014
Sakin haaaa...
Arkadaslar ben aldim ve kullandım hiç bir işe yaramıyor. . Sakin almayın para tuzağı
Puan: 5
hakan batar
07.04.2014
beslenme desteği
ne yapsak anlamadım arkadaş. millet yazmış sitesinde mükemmel diye. burada aman diyenlerden başka biri yok. tamam bu da kandırmaca anladık. almıyorum. 130 + ... devam. ne zaman olduk 200 o zaman kompela.herbalife mı alsam acaba
Puan: 5
matkap
06.04.2014
hilti
arkadaşlar benim ufaklık 17 cmdi kullandıktan sonra o kadar büyüdü ki köşeleri dönemiyorum. köşeleri dönebilsem balı bana satanın anasını s...
Puan: 5
HALİL YILMAZ
05.04.2014
BU ÜRÜNÜ HALA UTANMADAN HER SAYFADA
GÖZÜMÜZÜN İÇİN SOKUYORLAR RESMEN SAHTEKARLIK ÇALMA ÇIRPMANIN BAŞKA ŞEKLİ Ülkede kanunlarda çok boşluk var aralarda TROLLER yazıyor zayıfladım felan diye, zehir zıkkım olsun başta AYTUN KOLONA İnsanlar onu güvenerek aldı zayıfladım diyenlere inanmayın Arkadaşlar yazık milletin parasına biz düştük siz düşmeyin tuzaklara , başarılı ürünmüş gibi her internet sayfasında karşımıza çıkıyor iade konusuda düpedüz yalan. burnunuzdan gelsin milletin parası tühhh fatblockcular..
Puan: 5
Ernez şinay
05.04.2014
Fatblokk
Ben alacağım çünkü çok kiloluyum 30 yaşında 90 kiloyum lütfen yardım edin :(
 
Yorumların tamamı kullanıcılar tarafından yazılmış olup, web sitemizin görüşlerini içermeyebilir,
tüm yorumlar ilgili kullanıcının sorumluluğundadır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup,
kullanımına yönelik hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine geçmez. Yorumlanan ürünlerin cevap hakkı vardır.