Son Yapılan Yorumlar
Puan: 5
Volkan Akyol
09.09.2014
Etki
Gerçekten etkili mi bu ürün?
Puan: 5
serkan toksöz
06.09.2014
Red Honey hadi oradan
parası olan alsın aklı olan asla almasın böle birşey imkansız arkadaşlar insan kandırmacadan başka bişi deil lütfen boş laflara inanıp kendinizi küçük düşürmeyin enisi büyütecem diye
Puan: 5
dilek melek
05.09.2014
mutlaka deneyin
merhaba arkadaşlar ben denedim bu spreyi kokusuda hoş olmakla beraber öyle yalandan sıktım oo süper mutlu oldum gibi bişey değil bilirsiniz bazı aromalar yani koku hisler üzerinde etkilidr sadece mutluluk değil bağ kurmak için duygularınızın olumlu bölmelerini oksitosin hormonunuzu etkiliyor ve geliştiriyor.eşim hep benden beklerdi çok şeyi kullandığım da yanımdan ayrılmıyor gözü benden başkasını görmüyordu daha çekici buluyormuş daha çok sevmeye başlamış vs bence deneyin mutlaka deneyim oksitosin hormonu önemli ve aktive etmek gerekiyor
Puan: 5
yalan makinası
02.09.2014
bomba
O kadar çok uzadı ki artık şalvar giyiyorum saklayamiyorum inik hali 11 santim tam ereksiyon ,21 santim ele avuca sığmıyor ............ya arkadaşlar inanmayın bakın bir sitede siz açın büyütüyor diyin kalın sopa gibi diyin sizde satarsiniz boş palavra inanmayin
Puan: 5
serdar
28.08.2014
epila dolandırıcılıgı
DİKKATLE OKUYUNUZ) arkadaşlar bende bu ürünü kullandım. genital bölgede tüy dökmedigi gibi agrı acı kızarıklık oluştu. tv de yada internet sitelerinde3 söylenenlerin yazılanların alayı yalann.ve 10 gündür ilaç tedavisi görüyorum bunların yüzünden. bu adamlar bizi dolandırdı başka insanları dolandırmasınlar ve ceza alsınlar istiyorsanız. AŞAGIDAKİ ŞİKAYETLERİ YAPABİLİRİSİNİZ. BEN BU ŞİKAYETLERİN HEPSİNİ YAPTIM GEREKLİ YERLERE, NE KADAR ÇOK ŞİKAYET OLURSA O KADAR ÇOK YETKİLİLER BU KONUNUN ÜZERİNE GİDECEKTİR. DUYARSIZ KALMAYALIM. BİMERE (150) SAGLIK BAKANLIGI ŞİKAYET HATTI (184) ÇEŞİTLİ KANALLARDA 24 SAAT YAYIN YAPIYORLAR RTÜK ŞİKAYET (4441178) 10 YAKIN İNTERNET SİTELERİ MEVCUT İNTERNET ŞİKAYET HATTI(166) VE TÜRKİYE TIBBI İLAÇ KURUMUNA http://www.iegm.gov.tr/Default.aspx
Puan: 5
serdar
27.08.2014
yan etkilerinden dolayı artık kullanmıyorum
jinsei kolye bende cinsel isteksizlik ve yorgunluk yaptı.çıkardım düzeldim.bu arada işimdende oldum.kafa karışıklığı ve asabiyet yaptığındanda şüpheleniyorum.bu sebeble işimden olmuş olabilirim.tabi bunlar benim şahsi şüphelerim.üzerimden çıkartığımda kendimi toparladım çünki.
Puan: 5
mert can
27.08.2014
sadece kuvvet macunu
Arkadaşlar şunu bi düşünün önce, ağızdan alınan hap veya macun kulağınızı burnunuzu dilinizi parmaklarınızı büyütmüyoda gidececekmiş aleti bulup onu büyütecekmiş varmı böyle bi mantık :) hiç bi hap hiçbi macun vücutunuzun biyerini uzatmaz büyütmez bunu kafanıza sokun, paranız cebinizde kalsın, aleti uzatacak tek bi yöntem var masaj ve gerdirme haraketleridir, buda çok uğraş gerektirir ve zahmetlidir uğraşmak isteyene, gerdirme aletlerininde yok 1 ayda 4 cm 5cm uzatıyor dediklerine kanmayın, uzama oluyor fakat çok yavaş, ben düzenli olarak kullandım 4 ayda 1.5-2 cm arası bi uzama kaydettim, umarım açıklamalarımı dikkate alırsınız. tacirlere paranızı kaptırmazsınız.
Puan: 5
mehmet
27.08.2014
inanmayın
arkadaşlar bunlar düzmece yutturmaca inanmayın sağlığınızdan olmayın bütün sitelerdeki yazıları okuyun bunlar merdiven altı üretimleri sağlığınıza zarar verir bakın bu tür ilaçların veya kuvvet verici diye yutturdukları macunların hepside gerçek dışı insanların umut veya hayalleri ile oynuyorlar sakın inanmayın...
Puan: 5
Efe Hoşrik
26.08.2014
Nanomax Çizik Giderici
Ben de aldım denedim. Tamamen palavra bir işe yaramıyor.
Puan: 5
zehra
24.08.2014
teşekkürler
********* diye bi ürün kullanıyorum etkisi süper yalnız cep yakıyor diye başka bişeyler kullanayım dedim ve yorumlar sayesinde vazgeçtim teşekkürler arkadaşlar..
Puan: 5
Mustafa uzun
24.08.2014
Fusion excel
Ben jinsei kullanmadım bilmiyorum ama fusion excelin kolyesi harika.ben birçok rahatsızlıklarıma çözüm buldum.5 ana faydası var.1-güç 2-enerji 3-Denge 4-Esneklik 5-Odaklanma ben bu kolye ile mesafe farkı gözetmeksizin test yapıyorum.bu enerjiyi gönderince diğer şehirdeki kişinin kolu daha fazla esneklik gösteriyor anında hissediyor.Ben çok memnunum.Hatta tavsiye ettiğim yüzlerce kişide aldı kullanıyor ve memnun.
Puan: 5
ilker özatak
18.08.2014
DİKKAT
ARKADAŞLAR BU ÜRÜNLER DAMAR GENİŞLEMESİNE NEDEN OLUYOR KALP KRİZİ RİSKİNİ ARTIRIYOR... ALMAYIN DERİM. BÜYÜTMEK İSTİYORSANIZ GİDİN POMPA ALIN INTERNETTE SATILIYOR BEN KULLANDIM 15 CM Dİ ŞİMDİ 17 CM VE KALIN AMA SABIRLI OLMANI GEREKIYOR COK ZORLAMADAN YAPIN...
Puan: 5
avni yener
16.08.2014
nanomax sahtekatligi
1 ay önce internette geInirken dikkatimi cekti nanomax ürünü firmayi aradim baya bi övdüler ve se begenmezseni ücret iadeli dediler... tmm alayim dedim siparis verdim ürün 1 gün sonra geldi kargo gittikten sonra poseti actim yirtik kutuda kutuda kullanilmis 2 ad nanomax hemen firmayi aradim ürün iadesi talep ettim o günden sonra en az 30 sefer aradim iade departmaninin bana döneceğini söyluyorlar 1 ay oldu suanda da telefonumu almıyorlar yazık
Puan: 5
müslüm
14.08.2014
ayakta caktılkar dayı
4 adet siparis ettim itten köpekten pismanım arkadaslar kesınlıkle etkı sıfır sakın almayın ama yok cöpe atılacak param var dıyen alsın olumlu yorumlar tamamen düzmece ınanmayın ben ınsanlık namına uyarıyorum dileyen alsın icerigi bıldıgın bal tarcın karabıber vs baharatla balı karıstırıp yollamıslar sıddetle almamamnızı tavsıye edıyorum ben kandım sız kanmayın ben 129 tl ye 10 kg bal alırım 150 gram balı caktı namussuzlar ben almayın dıyorum seçim sizin..
Puan: 5
serhat yılmaz
14.08.2014
Aldanmayın sakın...
yakın bir arkadaşım tam 34 kavanoz kullandı,{ ben onda etki edip etmediğine inandıktan sonra alıp kullanacaktım } yok extrem 1, extrem 2 diye uyduruk isimlerle güya formülü değişik aynı ürünü 8 adet,8 adet kakalamışlar en son 2 tane kalınca birazcık ereksiyona faydası olmuş o kadar&8230;sakın paranızı çöpe atmayın,eğer böyle bir hevesiniz varsa***************************** aynı gün için sizi şaha kaldıracaktır,hemde bu ürünler 100 yerli üretim hemde tamamen bitkisel hiçbir yan etkisi yoktur&8230;&8230;.
 
Yorumların tamamı kullanıcılar tarafından yazılmış olup, web sitemizin görüşlerini içermeyebilir,
tüm yorumlar ilgili kullanıcının sorumluluğundadır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup,
kullanımına yönelik hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine geçmez. Yorumlanan ürünlerin cevap hakkı vardır.