Son Yapılan Yorumlar
Puan: 5
arzu veril
15.09.2016
arkadaş tavsiyesi
ben arkadaş tavsiyesi üzerine aldım henüz 3.günüm iştahımda biraz değşiklik var inşallah böyle devam eder tadı gayet güzel süt ve yoğurt ile kullanıyorum ben
Puan: 5
yasemin feycan
14.09.2016
gerçekten işe yarıyor
ilk kutuda dahi etkisini gördüğüm ürün tavsiye ediyorum
Puan: 5
ahmet g.
11.09.2016
işe yarıyor
arkadaşlar gerçekten işe yarıyor ben 1 kutu aldım 3 kilo aldım ama 3 kutuya daha ihityacım var
Puan: 5
faruk gülcan
09.09.2016
siparişimi verdim
siparişimi verdim bende bakalım inş. işe yarar bir çok yöntem denedim şimdiye kadar
Puan: 5
cüneyt kalcan
07.09.2016
deniyorum
daha dün başladım kullanmaya tadı güzel ben yoğurt ile kullanıyorum umarım etkisini görürüm
Puan: 5
yasemin alcan
18.08.2016
harika
ilk kullanımda bile etkisini hissedebiliyorsunuz deneyin derim
Puan: 5
kaan cansız
17.08.2016
denemek istiyorum
ben sipariş vermedim ama düşünüyorum
Puan: 5
gürkan kızılcan
15.08.2016
sipariş verdim
siparişimi verdim ürünün elime ulaşmasını bekliyorum
Puan: 5
sibel taltürkcü
14.08.2016
gerçekten işe yarıyor
gerçekten işe yarıyor arkadaşlar
Puan: 5
bülent okur
14.08.2016
Dolandirici bunlar
Bir halta yaramiyor 500 tl ye yakin parami aldi serefsizler hepsi hikaye kanmayin
Puan: 5
Ramazan özdek
13.08.2016
Üründen fayda yok
Bu verdiğiniz üründen hiç faydası olmadı paranın iadesini istiyorum...
Puan: 5
feriha
13.08.2016
fenomen hareket
ben siyah dişli olmak için sipariş verdim açıkçası dişlerimle ilgili bir sorun yok o fotoğrafı çektirmem lazım :)
Puan: 5
türkan güzel
11.08.2016
deneyin
deneyin derim ilk seferinde bile hissediyorsunuz
Puan: 5
adnan toprak
11.08.2016
üc kağitci ibneler
yahu bu i*neler benide yediler aynen param onlara haram zikkim olsun adeta böbreklerimi bozdular 2 Kutu kür aldım denemek amaclı birşey olduğu yok böbreklerimi ve midemi bozmaktan başka birşey değil yani valla gıda tarım bakanın numarası
Puan: 5
Tamer aydoğan
29.07.2016
Şikayet
Sakın kanmayın arkadaşlar hepsi sahtekar bende aldım hemde ikikez hiç bir işe yaramıyor dahada başka ballar varmış larıştırınca etki edecekmiş madem öyleydi neden başta demediniz şeref sizler dedim kapadımm
 
Yorumların tamamı kullanıcılar tarafından yazılmış olup, web sitemizin görüşlerini içermeyebilir,
tüm yorumlar ilgili kullanıcının sorumluluğundadır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup,
kullanımına yönelik hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine geçmez. Yorumlanan ürünlerin cevap hakkı vardır.